|
|
#1 |
|
Üye ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] вεŋi sεŋ ŋαsιL тεякεттiŋ, вιяαкιρ qiттiŋ ,çσк αчιρ εттiŋ; εчωαLLαн! şiмDi нαLsizLiğiŋ тυтsυŋ, мσтσяυŋ вσzυLsυŋ, Dσмυz gяiвi σL , iŋşαLLαн!.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
нαşiη A∂мiηiѕтяαтσя ![]() |
Döte Ağda Gönderiyom : Kargoda a.k
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] S. ' ıma : ... Yaşamak SeninLe Bir Başka Zamanı ; Bir Başka Zamanda Seni Yaşamak !!!! BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye |
süper.devamını bekiyoz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye |
poposuna verecen ayarı .ağda istiyor biraz teşkler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ![]() |
bayan süper,herzaman kusur aramamak lazım,ben eli ermediği kanaatindeyim,gerekeni mutlaka her zaman yapan bir vücut görüyorum,çok da kibar ve sağlıklı bir kadın,başarılarının devamını diliyorum,elden başka birşey gelmez,sağolsun,
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hanimi, kayserili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|